Stängselfirma

Olivgrönt stängsel

 


 

Nätad grind En villagrind i olivgrönt utförande är ett prisvärt och driftsäkert alternativ som smälter bra in i miljön. grindarna finns från 800x1000mm till 1500x4000mm

fler olika grinadr i vår E-butik...

Se pris och köp grinden direkt - Klicka här!
 

 


Stängselnät 800mm, 25 m olivgrönt stängselnät. Vi säljer allt innom stängsel, stolpar, nät och detaljer. Desutom har vi ett stort utbud av grindar.   Stängselnät 1000mm, 25 m olivgrönt stängselnät. Vi säljer allt innom stängsel, stolpar, nät och detaljer. Desutom har vi ett stort utbud av grindar.

 


Kompletta stängselpaket 1200mm, 50 m olivgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.   Kompletta stängselpaket 1500mm, 100 m olivgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.

 

 

 


Kompletta stängselpaket 2000mm med 3 rader taggtråd, 100 m olivgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.  

Kompletta industrigrind Vi säljer industrigrindar med bredd från 1m till 12m. Vi har även skjutgrindar och rotationsgrindar.Stängsel

Ett nytt stängsel kring huset eller gården öppnar för nya möjligheter, låt hunden leka av sig i frihet och sluta oroa dig för vart barnen tar vägen innan du själv hinner ut på gården.

För att passa till olika användningsområden och smakriktningar finns stängsel i flera olika utföranden. Stängslen har ett dubbelt korrosionsskydd då de som standard är förzinkade och plastbelagde alternativt pulverlackerade. Även stolpar, grindar och övrigt material är varmförzinkade i grundutförande. Om du önskar ett områdesskydd runt din industrifastighet så är 2m vfz stängsel med 3 rader taggtråd ett säkert och prisvärt alternativ, den totala höjden med taggtråd blir 2400 mm.

Våra taggtrådsstängsel uppfyller försäkringsförbundets krav för mekaniska skydd i enlighet med ”RUS200:3”.

Vad kostar stängsel?

För att se vad stängsel material kostar är det bara att klicka på någon av länkarna eller pilarna ovan, då kommer du till våran Webbutik med priser och leveranstider. Priset på Uppmonterat stängsel variera beroende på mark, längd på sträckan och höjd på stängslet. Ring eller maila oss och be om en offert, vi hjälper gärna till.

Har du några frågor? ring oss på 08- 500 11 530Maila oss dina frågor, klicka här för att komma till formulär.

Besök gärna våra andra informationssidor för fler spännande erbjudanden, på dessa sidor visar vi våra produkter gruppvis, en produkt på varje sida, detta för att du
som kund enkelt ska se hela vårt sortiment på den utvalda produkten som du är intresserad av. Enkelhet är vårt motto!


Staket, Stängsel, Smidesstaket, smidesgrindar, Industristängsel, Bommar, Bullerskydd, Områdesskydd,

Villagrindar, Villastängsel, Pollare, Räcken, Altanräcken, Snöskottning, Stängsel.info
stängselmontage