Stängselfirma

Grönt stängsel

 

Grind


 

Nätad mörkgrön grind En villagrind i grönt utförande är ett prisvärt och driftsäkert alternativ som smälter bra in i miljön. grindarna finns från 800x1000mm till 1500x4000mm

fler olika villagrindar i vår E-butik

Se pris och köp grinden direkt - Klicka här!
Stängsel
 

 

Köpa Stängsel


Kompletta stängselpaket 25 m mörkgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.   Kompletta stängselpaket 50 m mörkgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.

Stängselpaket
 

Grönt stängsel


Kompletta stängselpaket 75 m mörkgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.   Kompletta stängselpaket 100 m mörkgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.

 

Grönt Industristängsel

 

 

Industrigrind


Kompletta stängselpaket 75 m mörkgrönt stängsel. Paketen innehåller stolpar, nät, strävor och detaljer Komplettera själv med extra hörn och ändstolpar.

 

Kompletta industrigrind Vi säljer industrigrindar med bredd från 1m till 12m. Vi har även skjutgrindar och rotationsgrindar.

Maila oss dina frågor, klicka här för att komma till formulär.


Stängsel

Ett nytt stängsel kring huset eller gården öppnar för nya möjligheter, låt hunden leka av sig i frihet och sluta oroa dig för vart barnen tar vägen innan du själv hinner ut på gården.

För att passa till olika användningsområden och smakriktningar finns stängsel i flera olika utföranden. Stängslen har ett dubbelt korrosionsskydd då de som standard är förzinkade och plastbelagde alternativt pulverlackerade. Även stolpar, grindar och övrigt material är varmförzinkade i grundutförande. Om du önskar ett områdesskydd runt din industrifastighet så är 2m vfz stängsel med 3 rader taggtråd ett säkert och prisvärt alternativ, den totala höjden med taggtråd blir 2400 mm.

Våra taggtrådsstängsel uppfyller försäkringsförbundets krav för mekaniska skydd i enlighet med ”RUS200:3”.

Vad kostar stängsel?

För att se vad stängsel material kostar är det bara att klicka på någon av länkarna eller pilarna ovan, då kommer du till våran Webbutik med priser och leveranstider. Priset på Uppmonterat stängsel variera beroende på mark, längd på sträckan och höjd på stängslet. Ring eller maila oss och be om en offert, vi hjälper gärna till.

Har du några frågor? ring oss på 08- 500 11 530Maila oss dina frågor, klicka här för att komma till formulär.

Besök gärna våra andra informationssidor för fler spännande erbjudanden, på dessa sidor visar vi våra produkter gruppvis, en produkt på varje sida, detta för att du
som kund enkelt ska se hela vårt sortiment på den utvalda produkten som du är intresserad av. Enkelhet är vårt motto!


Staket, Stängsel, Smidesstaket, smidesgrindar, Industristängsel, Bommar, Bullerskydd, Områdesskydd,

Villagrindar, Villastängsel, Pollare, Räcken, Altanräcken, Snöskottning, Stängsel.info
stängselmontage